Αρχική Iptv Dreambox DM900 UltraHD: Tο μέλλον είναι τώρα

Dreambox DM900 UltraHD: Tο μέλλον είναι τώρα

603
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Dreambox DM900 θα ξεκινήσει στο εμπόριο το Νοέμβριο. Το μέλλον των ψηφιακών μέσων TV ξεκινά στις αρχές Νοεμβρίου, όταν o καινοτόμος UltraHD DM900 θα ξεκινήσει στο εμπόριο. Το πρώτο Ultra-HD Dreambox συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας, για τα οποία το σήμα Dreambox είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο: ισχυρό hardware, τεράστια υπολογιστική ισχύ καθώς και το συνεχώς εξελισσόμενο Dreambox OS παρέχει τα θεμέλια ενός Ultra-HD σύστημα πολυμέσων που είναι άριστα προετοιμασμένο για τις απαιτήσεις της ψηφιακής τηλεόρασης του μέλλοντος.

Η γρήγορη CPU, καθώς και η τεράστια χωρητικότητα μνήμης, εξασφαλίσει πλοήγηση που είναι γρήγορη και ομαλή. Live TV, ηχογραφήσεις, streaming και plugins, στο DM900 UltraHD συνδυάζονται σε μια μοναδική εμπειρία για το χρήστη. Το Dreambox OS, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς, ενσωματώνει το κάθε plugin στο σύστημα ομαλά. Όπου οι άλλοι φθάνουν τα όρια των δυνατοτήτων τους, το DM900 UltraHD ανοίγει το παράθυρο στο ψηφιακό μέλλον.

Το μοντέλο DM900 UltraHD φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο της ποιότητας και εκδηλώνεται στο μοναδικό σχεδιασμό του Dreambox. Το σχήμα, το οποίο είναι τόσο φουτουριστικό και έχει εξαιρετικά απλές γραμμές, εξασφαλίζει στο DM900 να είναι σαφώς και εμφανώς με διαφορετική από την τυπική μορφή κουτί, από τους άλλους δέκτες τηλεόρασης.

Η εξαιρετική φήμη του Dreambox βασίζεται στην τεχνολογική τεχνογνωσία που αναπτύσσεται. Όπως όλα τα άλλα Dreamboxes, το DM900 UltraHD αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στην Γερμανία.

Για όλους εκείνους που ψάχνουν για ένα σύστημα δέκτη TV / IP που να είναι έτοιμοι για το μέλλον, θα πρέπει να αναμένεται το λανσάρισμά του DM900 UltraHD με κομμένη την ανάσα.

Πηγή: Δελτίο τύπου Dream Property GmbH